TOPlist
Sledujte nás:

Datum registrace: 12. 04. 2011

Jak si nahrát profilovou fotku?

consie

Získané body

Tento měsíc: 0
Celkem: 900
Zobrazit více

 

?

Jak sbírat body

Počítadlo pohybu

Můj pohyb
Chůze: 0 km
Kolo: 0 km
Cvičení: 0 h 0 min
 
Všichni uživatelé
Chůze: 133275.38 km
Kolo: 66129.30 km
Cvičení: 5531 h 55 min

Přátelé

Stob skupiny

Upozornění: Jedná se o blog uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat zásady STOBu.

Jak jsem se vydala na alpinning :)

21. 05. 2011

Krásnou sobotu přeji,

dnes nás čeká s Terezkou "holkovský" výlet do Olomouce. Tatínek bude hlídat Andulí.

Jelikož máme ještě čas, tak vám napíšu jak jsem se měla ve čtvrtek na alpiningu.

Před nějakou dobou jsem si na slevomatu koupila 6 vstupů na Indoor walking - alpinning. Při shlédnutí videa jsem si říkala, jé to bude fajn. Takové to šlapáníčko, takové spestření k tomu mému dennímu cvičeníčku.

Tak jsem se ve čtvrtek s úsměvem na rtech a plná očekávání vydala do olomouckého fitka. Huráá, začátečničká hodina, to dám..to bude v pohodě. Úsměv mi vydržel do konce první písničky :-D Prvních 15 minut byla opravdu krize, v puse jsem cítila svou vlastní krev, chvilku mi bylo blivno, potila jsem se až na kolenách. Přistihla jsem se, jak koukám po hodinách a nadávám si, kam jsem to zase vlezla :)) Pak jsem si říkala, že budu šplapat podle sebe, tempo jsem se snažila držet, sem tam jsem si odšlápla. 40 minut uteklo, následovala posilovačka.

Z fitka jsem vyrazila ladným krokem s pocitem, že jsem pro sebe zase něco udělala. Ona to byla zabíračka, i když lekce patřila začátečníkům. Nedovedu se představit lekce pro pokročilé :-)))

Je sobota, dva dny po výkonu a já jediné co cítím tak je zadek a ruce. A ruce teda docela pekelně :-)

Příští týden jdu zase..určitě :) Někdy je potřeba si dát pořádně do těla.

Krásný víkend, přeje Katka :)

Hodnocení (11 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

21. 05. 2011 17:37
To bylo vyplavených endorfinů!!!!!Obdivuju každýho kdo zkouší něco nového!!!je to potřeba tak ať se daří!!!
21. 05. 2011 14:55
jééé tak to je super :D další dobrá aktivita ;)
Já tedy po hodinách koukám pořád,ale to je proto, abych nezapomínala pít, snažím se co 5 max 10 minut napít.
21. 05. 2011 13:39
holky, já z toho nakonec vůbec nebyla vyřízená. Jak jsem psala, vytancovala jsem z fitka a to jsem si ještě dělala srandu, že bych zašla na zumbu, která hnedle vedle v sále začínala :-))))
V Bille jsem si pak koupila Šmakouna a krůtí šunku a s úsměvem místo tramvají většinu cesty na nádr šla pěšky. Jenže jsem se docela loudala, takže pak jsem na další tramvaj musela trochu sprintovat :-D
21. 05. 2011 10:48
Podobné pocity jsem měla na první hodině HEATu a stala se z něj závislost. Funění, únava i pocení krve se poddá ;-) a zbyde jenom hora endorfinů a skvělej pocit!!!
21. 05. 2011 10:22
K2 Hiking Morticie je absolutní pecka,ale makačka!!! Nedám na něj dopustit!!! Tak nádherně mi cm a kila dolu nešla jako z tohoto a co je nejlepší....to ,když Tě to baví!!!! Sice první hodiny jsou o hubu.....ale už ako pokročilá si pískám.. :D Ne nepískám,ale zvládám to s úsměvem i dkyž propocená až na prdel....a makačka to bude furt.Páč už s náma může dělat větší záběr....nyní jsem to tedy vymělila za běhání po lese...chodila jsem 9.měsíců...a z velikosti 48/50 mám velokost 38/40...to se vyplatí ne??? :) A ty Katko tomu příjdeš na chuť,po měsíci totiž budeš mít naprosto skvostné výsledky v cm!!!
21. 05. 2011 09:03
No nazdar,tak teď nevím,jestli se také do takové akce pustit,chtěla jsem u nás začít chodit na K2Hiking(indoor walking),což je vlastně to samé.Bojím,bojím :-)

Kvíz o ceny

Soutěž o produkty Meggle
Soutěž byla ukončena, gratulujeme výhercům. Výhru je nutné si vyzvednout na Dni Zdraví 22.10.2022 v Praze na Pankráci. Více info zde

Ankety

Jaké nové recepty byste chtěli na STOBklubu?

Naši partneři